Povestea noastra

25th) downtown flavours Cluj, un fel de „acasă” pentru gastronomia modernă

Oameni pasionați și talentați

     În tot ce te înconjoară, fără să știi, faci cunoștință cu oameni pasionați și talentați. Întâi, îl descoperi pe Valentin Mercar, în fiecare detaliu de plating al fiecarei farfurii, in fiecare aroma a gusturilor preparatelor noastre și in culorile vii si apetisante. Valentin si-a creat o echipa tanara, talentata si pasionata mereu bucuroasa sa te primeasca!

     Apoi, faci cunoștință cu mâinile talentate care creeaza atmosfera calda si iti ofera o experienta unica aici, în 25th) downtown flavours Cluj. Echipa 25th) prin atentia la detalii si la dorintele tale, reușește să-ți transmită o binemeritată stare de relaxare.
 
     Iar când mâncarea ajunge pe masă, cunoști, parcă, o întreagă lume. Că-i vei spune 25th) sau simplu, downtown, pașii vor știi să te-aducă aici.
Povestea noastra - 25th) Downtown Flavours

     Omul care surprinde aromele în imagini, oprește timpul în loc și-ți trezește poftele culinare prin unghiuri și culori este Francisc Șandor, fotograful care a înțeles prea bine atmosfera din Piața Unirii, nr. 4-5.

    Tendințele gastronomiei actuale – gătite ireproșabil de o echipă de bucătari pe care ți i-ai dori în cercul de prieteni, alături de preferințele culinare ale clienților fideli, pun bazele unui meniu accesibil mai multor „buzunare” și ușor abordabil de gurmanzi și pofticioși.
 

    E un echilibru plăcut și liniștitor la 25th). Un fel de „acasă”, departe de casă…