fbpx

Your perfect birthday starts at 25th) !

aprilie 11, 2019
Dacă e ziua ta de naștere, să o facem specială la 25th) downtown flavours ‘cause your perfect birthday starts at 25th)!

Ozana Grindean

     Dacă și tu cauți #theplacetoeat pentru ziua ta de naștere, ai nimerit exact unde trebuie! La 25th) te așteptăm mereu să te răsfățăm și să fim alături de tine la orice eveniment sau moment special din viața ta. Flexibilitatea ne caracterizează, de aceea, ne adaptăm cu ușurință dorințelor și nevoilor tale cu meniuri personalizate și băuturi premium.

     Dacă e ziua ta de naștere, să o facem specială la 25th) downtown flavours ‘cause your perfect birthday starts at 25th)!

De ce să îți sărbătorești ziua de naștere la 25th)?

Locația. Îți punem la dispoziție o locație elegantă în care elementele moderne se îmbină cu stilul anilor ’50 în care, dacă dorești, poți să îți aduci propriile aranjamente florale sau decorațiuni.

Mâncarea. Îți oferim meniuri elaborate, pregătite din materii prime de cea mai înaltă calitate. Iar dacă faci rezervare pentru ziua ta de naștere, ai posibilitate să îți alegi un meniu personalizat pe placul tău și al invitaților tăi. #personalisedmenu

Pagina personalizată. Îți creăm o pagină dedicată ție pe siteul 25th.ro! Pe pagina ta de pe siteul 25th) găsești meniul personalizat ales de tine special pentru ziua ta de naștere, poze alese de tine din timpul evenimentului, o fotografie cu tine sau un text la alegere. Dar dacă altceva te inspiră, poți alege pentru pagina ta orice altceva ce te reprezintă și vrei să fie văzut de invitații tăi sau să fie inspirație pentru alții.

Ești curios cum arată o zi de naștere la 25th)?

     Prietena noastră, Florentina Cinos, our lash guru, și-a sărbătorit ziua de naștere alături de noi, la 25th).

     Pe pagina dedicată zilei sale de naștere găsești meniul creat special pentru ea.  Invitații s-au delectat cu tortelini cu trufe prăjite, tartar de ton cu mango, salată de caracatiță cu cartofi și ceapă verde, salată de fructe de mare cu roșii și peperoncino . Sună delicios, nu? Toate au fost preparate cu materii prime de cea mai bună calitate. Găsești pagina cu meniul complet din care te poți inspira și tu aici. #personalisedmenu #foodatitsbest
Și pentru că a vrut să dea un plus de farmec evenimentului, atmosfera a fost întreținută de Miklós Roland cu ajutorul saxofonului său magic. Vizitează pagina noastră de Facebook ca să îl auzi și să vezi mai multe fotografii din timpul petrecerii.

     La noi găsești tot ce ai nevoie să te bucuri pe deplin de ziua ta de naștere! Te primim cu brațele deschise și dacă vrei să îți dezvălui vârsta și dacă vrei să sărbătorește împlinirea a 25 de ani pentru a 10-a oară!

     Dă personalitate și unicitate evenimentului tău cu noi! Te așteptăm să îți sărbătorești ziua de naștere #downtown @ 25th)! Your perfect birthday start at 25th)! #perfectbirthday @25th)

Spread the word

Share on facebook

Cluj-Napoca, Piata Unirii, Nr. 4-5

Email: dine@25th.ro

Phone: +4 0799 112 110