fbpx

Sax Womens’s Day

februarie 21, 2019
Iubim mâncarea, iubim vinul și iubim Femeia!

Ozana Grindean

     Ziua Internațională a Femeii se apropie cu pași repezi iar noi suntem pregătiți să o sărbătorim! Iubim mâncarea, iubim vinul și iubim Femeia! Toate mamele, iubitele, surorile, doamnele și domnișoarele sunt așteptate să se relaxeze și să fie sărbătorite întro atmosferă de completă relaxare. Vino să te simți bine alături de noi sau invită pe cineva drag. Te așteptăm pe 8 martie, începând cu ora 19:00 să sărbătorim Ziua Internațională a Femei la 25th).

     O să pășești întrun basm contemporan, o să te lași purtată de muzică și o să te îndrăgostești de decor și plating. #foodatitsbest Îmbracă-te cu cel mai frumos zâmbet și pregăteștete de o seară
minunată. Noi venim cu mâncare delicioasă, băuturi premium, atmosferă de poveste cu ajutorul muzicii ambientale pop-jazz și blues și un eveniment doar pentru tine. Vei găsi la 25th) tot ce ai nevoie ca să te simți bine cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Fie că vii cu prietenele, fie că vii cu iubitul sau soțul, cu siguranță te vei simți răsfățată. Știm că în această zi vrei să te simți apreciată și iubită, de aceea punem cea mai mare grijă în pregătirea felurilor de mâncare pe care le vei comanda.

De ce Sax Women’s Day?
 
     Băieții de la BaBa Music ne vor răsfăța cu muzica lor. Ne vom adânci în gânduri, vom rememora amintiri sau vom deveni visători. Totul se va întâmpla pe ritmurile muzicii ambientale pop-jazz și blues. Saxofonul va fi mânuit de Tudor, Mădălin ne va încânta cu voce sa, iar amândoi vor crea o atmosferă de vis pentru a celebra femeia și feminitatea.

Sexyfood
 
     Mâncarea va fi, după cum vam obișnuit, special preparată pentru voi: plină de #flavours și gătită ireproșabil. Făcută să încânte papilele gustative, vă va da emoții pe care nu știați că le puteți avea.
Delicatesele 25th) nu vor lipsi din meniu. Materii prime de ce mai bună calitate și băuturi fine. Texturile și formele vă vor da fiori.G

`50s Style
 
     Ne întâlnim ca de obicei #downtown.  Un decor rupt din America anilor 50 cu elemente moderne în care te vei simți minunat. Vino să vezi cât de frumos se îmbină textura materialelor cu decorul geometric.

     Ne dorim să ai o experiență de care să îți aduci aminte și pe care să vrei să o retrăiești. Vino deschisă să încerci lucruri noi și să te relaxezi. Fie că vii cu prietenele, soțul sau iubitul suntem siguri că te vei simți minunat în compania muzicii băieților talentați de la BaBa Music și a mâncărurilor fine. Rezervăți un loc acum @Sax Womens Day by 25th)!

Spread the word

Share on facebook

Cluj-Napoca, Piata Unirii, Nr. 4-5

Email: dine@25th.ro

Phone: +4 0799 112 110